Meer uitleg over de verhuisservice

Hoe geef je je adres door aan alle bedrijven?

Met sommige bedrijven moet je zelf nog even contact opnemen. Dat zie je in je persoonlijke overzicht.

In ons overzicht vind je meer dan 100 bedrijven, organisaties en instellingen aan wie je je verhuizing in 1 keer kunt doorgeven. Let wel op:

  • Aan sommige bedrijven kun je alleen zelf je nieuwe adres doorgeven. Bijvoorbeeld aan je bank. Dat is natuurlijk wel zo veilig! In dat geval vind je in je persoonlijke overzicht van de verhuisservice een link naar de website van het bedrijf zelf. Daar kun je je verhuizing dan doorgeven.
  • Sommige bedrijven hebben extra gegevens van je nodig om je verhuizing door te geven. In je persoonlijke overzicht vind je terug welke bedrijven nog op aanvulling wachten.

Meer over bedrijven informeren

Wat kost de verhuisservice?

Bedrijven door ons op de hoogte laten brengen is gratis. Post laten doorsturen kan al vanaf € 5,90!

Hoe lang wil je je post laten doorsturen?Prijs per week
2 weken€ 2,95
5 weken€ 2,80
14 weken€ 2,25
26 weken€ 1,70
52 weken€ 1,45


Post laten doorsturen voor meerdere mensen op hetzelfde adres? Op de 2e achternaam ontvang je 50% korting. En vanaf de 3e achternaam is het zelfs helemaal gratis!

Tip: vraag de verhuisservice minimaal 4 dagen voor je verhuizing aan. Zo weet je zeker dat je geen belangrijke post mist!

Bekijk de kosten per week

Verhuisservice aanpassen, verlengen of opzeggen?

Wil je een aanpassing doorgeven, of toch je verhuisservice opzeggen?

Wil je iets wijzigen? Bijvoorbeeld extra bedrijven op de hoogte brengen van je verhuizing? Dat kan in je persoonlijke overzicht!

En wil je je verhuisservice verlengen? Ook dat regel je eenvoudig in je persoonlijke overzicht. Bij je aanvraag van de verhuisservice ontvang je een link naar die omgeving. Een week voordat de doorzendperiode afloopt, krijg je sowieso een e-mail met de vraag of je wilt verlengen. Zo geef je het gemakkelijk door. Is je verlenging gelukt? Dan ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Hierin staat ook je nieuwe ordernummer.

Wil je de verhuisservice stopzetten? Neem dan contact op met onze klantenservice. We staan voor je klaar!

Zo doe je dat

Veelgestelde vragen

Wanneer gebruik je de doorzend- of nabestaandenservice?

Welke post sturen we precies voor je door?

Wat valt buiten de verhuisservice?