Impact maken met de IT Hackathon

Dit is hoe onze IT-collega’s écht verschil maken

In 13 teams strijden meer dan 80 hackathonners voor de winst. Doe je mee?

Onze IT-collega’s zijn superbelangrijk. Want om onze logistieke processen zo soepel mogelijk te laten verlopen, ontwikkelen ze iedere dag slimme en duurzame oplossingen. Met de IT Hackathon geven we dit constante innovatieproces een flinke boost. In november 2021 streden meer dan 80 hackathonners in 13 teams voor de winst. Wat je kon winnen? De kans om jouw idee verder uit te werken bij PostNL!

In 1,5 dag een concept

Maar daar gaat heel wat werk aan vooraf. Samen met hun team, moeten onze IT’ers hun concept in anderhalve dag uitwerken. Welk probleem lost hun idee op? Is het haalbaar om dit in de praktijk te brengen? Wat voor waarde heeft het voor de klant? En je doet wel mee aan een hackathon, dus moet de jury ook nog eens onder de indruk zijn!

Het doel is winnen

Natuurlijk! Maar daarnaast gebeurt er nog veel meer tijdens de hackathon. Er ontstaan prachtige nieuwe samenwerkingen. Collega’s leren elkaar én onze organisatie beter kennen. We kunnen even buiten de kaders van het alledaagse werk denken. En de lat om de favoriete bezorger van de Benelux te zijn, leggen we zo wéér een stukje hoger.

Benieuwd hoe het bij de Hackathon 2021 eraan toeging?

Bekijk de video!

Bekijk onze IT-vacatures

We hebben de ambitie om uit te groeien tot het meest efficiënte en innovatieve post en e-commerce logistieke platform in de Benelux. Als IT’er krijg je bij ons de kans om hierbij jouw unieke talent in te zetten én verder te ontwikkelen. Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden bij PostNL? Bekijk dan onze vacatures. En doe volgend jaar mee met de IT Hackathon!