Kom werken bij Sales

Ben jij een ster in relatiebeheer, of juist in het binnenhalen van nieuwe klanten? Ben je klant- maar ook resultaatgericht? Kom dan werken op onze salesafdeling!

Werken bij Sales

Bij PostNL verkopen we diensten. Dat betekent dat je goed moet kijken naar de wensen van onze klanten. Binnen Sales werk je op het gebied van verschillende logistieke oplossingen. Daar komt veel IT en maatwerk bij kijken. Maar ook veel verbinding. Met onze klanten, maar ook met je collega’s.

Werk je graag voor grote bedrijven, of liever voor wat minder bekende? Als accountmanager, of als consultant in de binnen- of buitendienst? Bij onze salesafdeling kan het allemaal! Waar je ook werkt, jij kunt echt het verschil maken voor jouw klant.

Zelfstandig en verbindend

Er hangt in onze organisatie een goede, open sfeer. Iedereen is bereid om elkaar te helpen. We werken met elkaar samen om goede resultaten te behalen. Toch verwachten we ook veel zelfstandigheid van je. Je krijgt je eigen klantenpakket, waardoor je als het ware je eigen toko runt. Zelfstandig, maar ook verbindend. Dat kenmerkt onze afdeling.

“Het leuke vind ik dat wij een dienst verkopen in plaats van een product. Samen met meerdere afdelingen zoeken we de beste oplossingen voor onze klanten.”

Victor, directeur Sales bij PostNL

Zie jij jezelf wel werken bij PostNL?

Solliciteer dan nu en word onze nieuwe salescollega!

Meer weten?

Neem gerust contact op met onze recruiters. We staan klaar voor al je vragen.