Uitleg & aanvragen haalservice

Wil je dat we je post, brievenbuspakjes en ook pakketten komen ophalen? Dat kan met onze haalservice. Hartstikke handig! 

Hoe werkt de haalservice?

Als je onze haalservice aanvraagt, dan kun je zelf kiezen op welke dag wij je post of pakketten komen ophalen. Onze chauffeurs rijden tussen 14.00 en 18.00 uur en jij kiest zelf het tijdvak waarin zij langskomen. Dat scheelt jou weer een rit met pakketten. 

Je kunt een contract met vaste ophaaldagen afsluiten, maar ook een losse haalafspraak maken. Net wat het beste bij jou past. 

Mag ik extra post of pakketten meegeven met de haalservice? 

Wil je meer post of pakketten laten ophalen dan normaal? Geen enkel probleem! Laat het alleen wel even aan ons weten. Dat kan tot 12.00 uur op de dag vóór de haalafspraak. Gewoon via Mijn PostNL

Wordt de totale hoeveelheid meer dan 6 postzakken of 5 rolcontainers? Dan horen we dit graag even van je. Onderaan deze pagina kun je contact opnemen (ma t/m vrij van 08.00 tot 19.00 uur). 

Wat kost de haalservice? 

Verstuur je vaak post, pakketten en brievenbuspakjes? Dan is de haalservice met een contract ideaal voor jou. Wil je geen contract, maar gewoon een losse haalafspraak inplannen? Gebruik dan onze incidentele haalservice.  

De kosten verschillen voor de haalservice met contract en haalservice zonder contract. Op de pagina over de haalservice lees je meer over de kosten. 

Meer over de haalservice 

Hoe vraag ik de haalservice aan? 

Een haalservice aanvragen kan eenvoudig via 088 - 868 6868 (ma t/m vrij van 8.00 - 19.00 uur).