Dezelfde dag bezorgd

Rond lunchtijd besteld, ’s avonds bezorgd

Dezelfde dag bezorgd is een bezorgoptie waarbij bestellingen die vandaag geplaatst zijn voor lunchtijd, dezelfde avond nog tussen 17.30 uur en 22.00 uur thuisbezorgd worden. Je speelt hiermee in op de behoefte van je klanten.

Voordelen van dezelfde dag bezorgd

  • Voor lunchtijd besteld, ’s avonds bezorgd bij je klant
  • Extra service voor je klanten
  • Goed voor de conversie in je webwinkel
  • Zorgt voor meer en loyalere klanten

Hoe werkt het?

Als klanten rond lunchtijd een bestelling plaatsen, bezorgen wij het pakket dezelfde avond (tussen 17.30-22.00 uur). Deze service geldt van maandag tot vrijdag en voor de bezorging van pakketten binnen Nederland. 

Dezelfde dag bezorgd aanbieden

Voor het gebruik van dezelfde dag bezorgd heb je een contract nodig. Je komt al in aanmerking voor een contract als je meer dan twee pakketten per week verstuurt. 

Je maakt deze bezorgoptie vervolgens eenvoudig in de checkout van je webwinkel beschikbaar met één van onze aansluitvormen. Bekijk de verschillende aansluitvormen of neem contact op met ons op.

Let op: je kunt deze service niet aanbieden op de Waddeneilanden en enkele afgesloten gebieden.

Bekijk de verschillende aansluitvormen

Wat kost het?

Voor het gebruik van dezelfde dag bezorgd betaal je een toeslag op je standaard pakkettentarief. Je kunt dit bedrag in zijn geheel of gedeeltelijk laten betalen door je klanten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Zie ook: