Veelgestelde vragen

Aanleveren

Er zijn verschillende manieren om je partijenpost aan te leveren: gesorteerd, ongesorteerd en gecodeerd. Dat werkt zo: 

Sorteren 

  • Gesorteerd: jij doet in Mijn PostNL een voormelding van je gesorteerde partijenpost. Wij vertellen dan hoe je de partij het beste kunt aanleveren. Voor gesorteerde partijen betaal je een lagere prijs per brief. Gesorteerde partijen aanleveren kan pas vanaf 5.000 stuks. Verstuur je minder dan 5.000 stuks? Lever dan ongesorteerd aan en wij doen het sorteerwerk voor je. 
  • Ongesorteerd: jij levert je partij aan en wij doen het sorteerwerk voor je.
Coderen
  • Gecodeerd: jij brengt van tevoren een unieke codeerregel en een 2D-matrixcode aan op elke brief in je partij. Daarmee kunnen we jouw post sneller en efficiënter verwerken en bezorgen. Daarom ontvang je een codeerkorting wanneer je je partij gecodeerd aanlevert. Op de pagina over het coderen van partijenpost lees je hier meer over. 
  • Ongecodeerd: wij brengen een codeerregel aan op alle post in je partij.

Neem contact opChatten

Chat live met een van onze support medewerkers

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.