Veelgestelde vragen

Bezorgdagen

Met partijenpost bepaal je zelf wanneer we de post bezorgen: 

  • 24 uur
    Heeft het versturen van je post haast? Dan kies je voor de bezorgsnelheid van 24 uur. We bezorgen 5 dagen per week op di-wo-do-vr-za.
  • 48-72 uur
    Heb je wat meer tijd om de post te laten bezorgen? Dan is de bezorgsnelheid van 48-72 uur geschikt. We bezorgen je post op twee aaneengesloten dagen. Dit doen we 5 dagen per week op di-wo, wo-do, do-vr en vr-za. De dagen dat we bezorgen hangt af van de datum waarop je je poststukken aanbiedt.
  • NextWeek flex
    Laat je het aan ons over? Met NextWeek flex bepalen wij wanneer we jouw partijenpost bezorgen. Dit doen we 5 dagen per week op di-wo, wo-do, do-vr en vr-za. De dagen dat we bezorgen hangt af van de datum waarop je je poststukken aanbiedt.

Anderen bekeken ook:

Neem contact opChatten

Chat live met een van onze support medewerkers

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.