Veelgestelde vragen

Wat is partijenpost?

Partijenpost is een partij met poststukken die van één afzender komt. Denk bijvoorbeeld aan brieven, reclamepost, tijdschriften en brievenbuspakjes. Al deze poststukken worden tegelijk aan PostNL overgedragen. Ook worden ze met dezelfde snelheid bezorgd. 

Kies je voor partijenpost, dan is het tarief per poststuk voordeliger dan wanneer je een enkel poststuk verstuurt. Als je veel post tegelijk verstuurt, dan is het slim om te kiezen voor partijenpost. Je kan voor een enkele keer partijenpost versturen, maar je moet dan wel een klantnummer hebben.

Poststukken

Soorten en formaten partijenpost

Anderen bekeken ook:

Neem contact opChatten

Chat live met een van onze support medewerkers

Deze berichten kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Klantenservice Zakelijk

088 - 868 68 68
Op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.Contact

Ik heb een vraag

Ga naar Vraagformulier.

Ik heb een klacht

Ga naar Klachtenformulier.

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.Adres

Postbus 19100
2500 CC DEN HAAG

Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. We gaan zorgvuldig om met uw privacy. Kijk voor meer informatie op onze privacyverklaring.