Menu

Partijenpost gemengd

Al je brievenbuspost in één partij

Verschillende soorten en formaten poststukken zonder te wegen aanleveren in één partij? Dat kan met partijenpost gemengd. Dat is gemakkelijk en bespaart tijd.

Voordelen van partijenpost gemengd

  • Verschillende formaten brievenbuspost mogen door elkaar worden aangeboden
  • Wegen niet nodig: bespaart tijd
  • Ook geschikt voor partijen die kleiner zijn dan 250 stuks
  • Keuze uit verschillende bezorgsnelheden

Wat is partijenpost gemengd?

Wanneer je grote hoeveelheden post verstuurt, moet elke partij voldoen aan de voorwaarden die gelden per partijenpostcategorie. Met partijenpost gemengd mag het uiterlijk, formaat en gewicht van je brievenbuspost verschillen binnen dezelfde partij. Partijenpost gemengd mag dus bestaan uit poststukken van het formaat klein, groot en speciaal.

Wanneer kies je voor partijenpost gemengd?

Kies voor partijenpost gemengd:

  • als je een partij verstuurt die bestaat uit verschillende soorten brievenbuspost. De poststukken wegen maximaal 2 kilogram per stuk én zijn niet groter dan 380 x 265 x 32 millimeter;
  • als je in dezelfde partij naast brieven ook kleine goederen wil verzenden die door de brievenbus passen;
  • als je een partij met hetzelfde formaat poststukken hebt, maar niet aan de 250 stuks komt.

Wat kost het?

Bij partijenpost gemengd worden de kosten per poststuk bepaald op basis van het gemiddelde gewicht per stuk én het totale aantal poststukken. Bovendien is er een aantrekkelijker tarief wanneer je de partij binnen 48-72 uur laat bezorgen.

Bereken direct de kosten van jouw partij. Of bekijk alle tarieven pag. 6-7 en kortingen pag. 22-23 in het tarievenboekje.

Maak je partij klaar om te verzenden

Voldoen je poststukken aan alle voorwaarden van partijenpost gemengd? Voorzie je post dan van de frankeeraanduiding PostNL port betaald en maak stap voor stap een order aan in Mijn PostNL. Voor Mijn PostNL heb je een klantnummer nodig. Stop de partij in de juiste verpakking en lever je post aan bij een PostNL-punt. Je kunt het natuurlijk ook door ons laten ophalen met de haalservice.

Meer informatie

Wat is partijenpost?

Hoe maak ik partijenpost gemengd verzendklaar?

Je partij in een rolcontainer of bakkenwagen aanleveren

Hulpmiddelen

Algemene voorwaarden voor partijenpost

Zie ook: