Menu

Partijenpost Gemengd

Brieven van verschillende formaten in één partij

Hoe gemakkelijk zou het zijn om uw post met verschillende formaten in één partij aan te leveren? Met Partijenpost Gemengd kan dat. Het is niet nodig om uw brieven te wegen of te splitsen van formaat. U levert alle formaten aan in één partij. Dat is gemakkelijk en bespaart u tijd.

Meld uw Partijenpost aan in Mijn PostNL.

Voordelen van Partijenpost Gemengd

  • Bij een grotere partij betaalt u minder per poststuk
  • Kies zelf de bezorgsnelheid van uw partij
  • Bespaar tijd: niet meer wegen of sorteren
  • Ook voor kleine partijen tot 250 stuks

Hoe werkt het?

Gebruik Partijenpost Gemengd als u veel ongesorteerde post tegelijk wilt versturen. Er zijn verschillende Partijenpost Gemengd-producten:

  • Partijenpost 24 uur
  • Partijenpost Basic 48 uur
  • Partijenpost Basic 72 uur
U kunt gebruikmaken van Partijenpost Gemengd als uw poststukken aan de volgende omschrijving voldoen: het formaat is rechthoekig, de poststukken passen door de brievenbus en wegen maximaal 2 kg per stuk. Zoals bij alle Partijenpost moet ook hier sprake zijn van één afzenderadres op alle poststukken binnen één partij.

Meld Partijenpost aan in Mijn PostNL

Wat kost het?

Bij Partijenpost Gemengd worden de kosten per poststuk bepaald op basis van het gemiddelde gewicht per stuk én het totale aantal. Dit betekent dat hoe meer poststukken u verzendt in één partij, hoe lager de kosten per poststuk worden. Bovendien krijgt u korting als u een KIX-code gebruikt of wanneer u uw partij binnen 48 of 72 uur laat bezorgen.

U vindt alle tarieven in het tarievenboekje. Ook is het mogelijk om de kosten van uw partij meteen te berekenen.

Voor betaling hebt u een klantnummer van PostNL nodig. Voor meer informatie of een offerte kunt u contact opnemen met uw accountmanager of PostNL Business Service op telefoonnummer 088 - 868 68 68. U kunt dit nummer bereiken op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur.

Algemene informatie Partijenpost

Wat is een partij?

Hoe verstuur ik Partijenpost?

Uw Partijenpost zelf naar een afgiftepunt brengen

Baklabels en orderformulieren

Overige downloads

Zie ook: