Onze identiteit

We zijn trots op de identiteit die we in onze lange geschiedenis hebben opgebouwd. Ook in de toekomst blijven we hard werken aan onze ambitie om de favoriete bezorger te zijn voor iedereen. Elke dag bezorgen we pakketten en vijf dagen per week post. Zo blijven we de onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers, en tussen de fysieke en de digitale wereld. Hoe we dat aanpakken? Daar helpt ons oranje kompas bij. Dit kompas geeft ons een gezamenlijke koers om te volgen om jouw favoriete bezorger te worden.

We bezorgen bijzondere momenten

We ontwikkelen ons bedrijf zodat we relevant en innovatief blijven en verbeteren voortdurend onze bezorgprocessen en logistieke diensten voor onze klanten. Maar ons doel verandert niet: speciale momenten bezorgen. Want in een wereld die steeds groter en dynamischer is, begrijpen wij dat ieder contact met elkaar een waardevol moment is. En iedere bezorging een belofte is. Dat doen wij met plezier en met aandacht.

We bezorgen voor iedereen

We halen op, we sorteren en we bezorgen. Onze bezorgers staan dicht bij jou en zijn altijd voor je onderweg. Van de bezorging van post en pakketten tot het helpen van klanten met innovatieve digitale oplossingen en diensten. Door samen te werken kunnen we onze ambitie waarmaken om de favoriete bezorger te zijn van iedereen.

Wij zorgen ervoor dat jij alles kunt verzenden en ontvangen, overal en altijd

We bezorgen voor jou of bij jou. Waar, wat en wanneer je maar wilt. Want we willen het verzenden en ontvangen voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken. In de Benelux en ver daarbuiten. En dat doen we elke dag een stukje duurzamer.

We houden het simpel, we werken slimmer en we doen het samen

We maken het makkelijk en houden het simpel, terwijl we slimmer werken om voorop te blijven lopen. En dat bereiken we door samen te werken met onze klanten en met iedereen die bij, voor, en met ons werkt.

Ons Oranje kompas

Ons oranje kompas helpt iedereen binnen PostNL om de gewenste klantervaring voorop te stellen. Het geeft antwoorden op de vragen waarom, wie, wat en hoe. En geeft inzicht in welk gedrag, werkklimaat en leiderschap daarvoor nodig zijn.

Oranje kompas EN