Stationspostgebouw

Nieuw hoofdkantoor PostNL

PostNL heeft vanaf 1 juli 2021 een nieuw hoofdkantoor in het oude Stationspostgebouw naast station Den Haag HS. In de vorige eeuw laadden en losten we er posttreinen, nu stappen we er de toekomst in.

Read this page in English

Over het Stationspostgebouw

De geschiedenis

Het Stationspostgebouw is ontworpen door G.C. Bremer en werd in 1949 voltooid. Toen PTT Post het in 1949 in gebruik nam, werden er nog volop posttreinen geladen en gelost op het naastgelegen postperron. In 2011 verlieten we het Stationspostgebouw, maar nu zijn we weer ‘thuis’.

De toekomst

Het Rijksmonument is nu een duurzame, inspirerende en gastvrije werkomgeving, die uitnodigt tot samenwerken en ontmoeten. Een oranje hart, midden in de maatschappij, waarin we samen aan onze ambitie kunnen werken: dé favoriete logistieke dienstverlener voor post en e-commerce in, naar en vanuit de Benelux.

Het HS Kwartier

HS Kwartier wordt een bruisend en vooruitstrevend gebied met een industriële uitstraling, die wonen en werken, leren en uitgaan, diversiteit en groen combineert. HS Kwartier ligt vlakbij het populaire treinstation Den Haag HS en is voorbestemd om een stedelijke speeltuin in het hart van de stad te worden. Een plek waar alles samenkomt.

Transformatie Stationspostgebouw

Omgeving Waldorpstraat

Praktische informatie

  • Bezoekadres:
    Waldorpstraat 3, 2521 CA Den Haag

  • Postadres:
    Postbus 30250, 2500 GG Den Haag

  • Parkeren:
    Parkeergarage Q-Park Laakhaven. P+R Hoornwijck is op minder dan een kwartier van het Stationspostgebouw met tramlijn 15.